Procopia

"Cada año en mis viajes hago alto en Procopia y me alojo en la misma habitación de la misma posada... Estoy seguro de que la primera vez no se veía a nadie... Al cabo de un año eran tres sobre el murete, y al regresar vi seis, sentados en fila, con las manos sobre las rodillas... Cada año, apenas entraba en la habitación levantaba la cortina y contaba algunas caras más... Se asemejan, parecen amables... Pronto vi todo el puente lleno de gentes de cara redonda, en cuclillas porque ya no tenían más lugar para moverse... Finalmente este año, al levantarse la cortina, la ventana sólo encuadra una superficie de caras... El cielo mismo ha desaparecido. Más vale que me aleje de la ventana".

Las ciudades invisibles
Procopia (Fragmentos)
Italo Calvino

jueves, 3 de mayo de 2012

GRAVAdures més art i Just kidsEl col·lectiu Gravadures més art us convidan a la inauguració de l'exposició col·lectiva d'obra gràfica "GRAVAdures més art" que es farà avui djous dijous 3 de maig a les 19h a l'espai de Lafutura. C/Roser 60, Poble Sec, 08004.

 Dintre del targetó hi ha la informació de l'exposició (que finalment s'amplia fins el 27 de maig), i de l'activitat relacionada "Apropa't al gravat", un taller d'iniciació a la monotipia i l'estampació que oferiran durant dos dissabtes. Per les inscripcions als tallers cal enviar un correu a gravaduresmes@gmail.com.

Però si a més a més voleu gaudir d'un itinerari artístic per altres galeries, avui la Jenny Parratilla inaugura a partir de les 20h. a la Galeria Artevista "Just Kids", com ella diu, un mon de homes dolents, petits robots, boxejadors i petits diables entre altres coses, però millor que us apropeu avui que hi serà ella qui us podrà parlar de tots aquests personatges o no, millor que vosaltres mateixos us deixeu guiar per la vostra imaginació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario